REFERENCE

 

 

Petra Picková

Naprosto profesionální a zároveň lidský přístup, paní Kümmelová je člověk na svém místě. Moc děkujeme za skvělé služby při prodeji nemovitosti.”

5/5  18.6.2021

Marketa Kundrátová

5/5 29. 9. 2020

„Tak skvělého člověka jako je paní Kűmmelová jsem dlouho neviděla. Vše zařídila, věnovala spoustu času prodeji nemovitosti. Vše proběhlo v pořádku a já s tím měla jen málo starosti. Pokud zamýšlíte prodat, koupit nebo pronajmout nemovitost tak paní Kűmmelová je ten správný výběr.”

Barbara Furstová

5/5 28. 9. 2020

„Vše perfektní, rychlé a okamžitě vše vyřízeno. Sympatie, profesionalita, ochota a vstřícnost.”

Jaroslava Trojáková

5/5 22. 9. 2020

„Spokojenost nade vše :-) . Paní Ing. Kümmelová byla sympatická, vstřícná,velmi komunikativní, s profesionálním vystupováním. Veškerý materiál připravila, objasnila. Předání bytu a přepis smluv na nového majitele bylo zařízeno tak, že jsem s tím neměla žádné starosti.Kdyby byli všichni lidé ve svém oboru tací jako ona, byl by život aspoň v něčem jednodušší :-). Ještě jednou děkuji za její veškeré služby. Mohu ji jen a jen vřele každému doporučit !!!”

TR

 5/5 5. 8. 2020

„Naprostá spokojenost. Vše bylo perfektně připravené. Po právní stránce probíhalo vše, jak má být. Paní Ing. Kümmelová byla moc příjemná a vstřícná. Musím pochválit perfektní komunikaci, využití datových schránek a elektronických dokumentů. Předání bytu a přepis smluv na nového majitele bylo zařízeno tak, že jsem s tím neměl žádné starosti. Prostě full service. Doporučuji.”

Absolonová

5/5 27. 7. 2020

„Paní Ing. Kümmelovou známe již mnoho let, a proto jsme při výběru realitního makléře neváhali. Rychlé jednání a profesionální přístup byl samozřejmostí. Můžeme jenom doporučit. Děkujeme za odvedenou práci a ochotu při prodeji nemovitosti. Absolonovi”

Mirka Nováková

 5/5 25. 4. 2020

„Vřele doporučuji paní Ing. Kümmelovou, jedním slovem dokonalost ve svém oboru, naprosto profesionální, narozdíl od megalomanských r.k, milá, usměvavá, přátelská, vstřícná, přímá, dělá maximum pro to, aby vše šlo co nejrychleji a nejlépe. Vše ochotně vysvětlí, vše zařídí, o nic se nemusíte starat, o všem informuje, takže máte přesný přehled. Jsem šťastná a vděčná, že jsem Ing. Kümmelovou měla čest poznat, rozzáří Vám i špatný den. Naprostá spokojenost.”

Pytlikjan

5/5 4. 4. 2020

„Velice doporučujeme paní ing. Kummelovou. Oslovili jsme ji na doporučení a rozhodně nelitujeme. Do své práce vkládá profesionalitu. Je milá a slušná. Vše zařídí, poradí ,pomůže a vysvětlí. Moc děkujeme za spolupráci. Přejeme mnoho úspěšně prodaných nemovitostí.”

Grap 280

5/5 29. 1. 2020

„Paní ing.Kummelovou jsme znali již z minulosti a pro prodej bytu jsme ji okamžitě kontaktovali a nelitujeme.Je to profesionál,vše trpělivě vysvětlí,vetšinu zařídí sama , je slušná,rychlá a hlavně komunikuje s předstihem,takže žádné nemilé překvapení se nekoná.Jen více takových makléřů.Za hladký průběh děkujeme Gregorovi”

Milan Pěšina

5/5 16. 10. 2019

„Paní ing. Kumellovou jsme oslovili na doporučení. Vřele doporučuji, jedná se o velice seriózní profesionálku ve svém oboru. Maximálně se Vám věnuje po všech stránkách a dělá maximum, aby byla vaše záležitost co nejlépe a nejrychleji vyřízena k vaší spokojenosti. Vřele doporučuji.”

Jindra Ketnerová

5/5 8. 10. 2019

„Paní ing.Kümmelová je skutečně profesionální a spolehlivá. Obrátili jsme se na ni na základě doporučení a nebyli jsme zklamáni. Velmi ochotná,milé a příjemné jednání a maximální servis.Určitě doporučuji.”

Karolína Kunová

5/5 26. 6. 2019

„Paní ing. Kűmmelovou vřele doporučuji. Je profesionální, vstřícná, spolehlivá. Zakázku zrealizovala bezvadně.”

Ivana Pincova

5/5 3. 4. 2019

„Paní ing. Kűmmelovou mohu jen doporučit. Milá, ochotná a hlavně solidní a spolehlivá.”

Jitka Ellederová

5/5 22. 1. 2019

„Prodej bytu jsem zadala ing. Kummelové a byla jsem s její prací velice spokojena. Vše zařídila, domluvila, neměla jsem sebemenší problém. Je velice vstřícná, ochotná a má milé jednání. Po všech stránkách profesionál.”

Jakub Kovtun

5/5 7. 11. 2018

„Výborná komunikace, vše, co se řeklo, platilo, spolupráce na jedničku.”

Vl Peterková

5/5 2. 11. 2018

„Nemohu napsat nic jiného než samé NEJ. Hned prvni setkání bylo moc příjemné a profesionální a timto směrem se odvijela vsechna jednani.Paní Kummelova je opravdu profesionál a proto ji všem DOPORUČUJI. Vlasta P.”

Laitlruda

5/5 2. 11. 2018

„Rudolf Laitl chtěl bych tímto paní Kummelové moc poděkovat za její přístup a velice profesionální jednání. Prostě co se řeklo to platilo....Můžu její služby jen a jen doporučit!”

Blanka Marková

4.5/5 22. 10. 2018

„Chtěla bych moc poděkovat paní Kummelové za profesionální přístup,vstřícnost,pohotovost,rychlé jednání a vždy úsměv na tváří.Prostě vynikající spolupráce,proto přeji hodně dalších spokojených klientů.”

Zdenka Slunečko

5/5 12. 10. 2018

„Všem doporučuji paní Ing. Kümmelovou za její spolupráci a trpělivost. Jsem velice spokojená. Tímto ještě jednou moc a moc děkuji s pozdravem Sluneckova”

Lada Benešová

5/5 8. 1. 2018

„Chtěla bych moc poděkovat paní Ing. Kümmelové za její profesionální přístup a hlavně velikou trpělivost. Přeji hodně dalších spokojených klientů. Vřele doporučuji.”

Jan Vácha

5/5 17. 7. 2017

„Maximální spokojenost. Rychlé jednání, vstřícnost.”

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně